Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Turizm eğitimi alanında marka olmak ve her turizm işletmesinde mezun bir öğrencimizin olmasını sağlamak...

Misyon: Mesleğe dünya standartlarında bilgi ve beceriye sahip, sektördeki gelişmelere açık ve sürekli takip eden kendi kültürünü çok iyi tanıyan , farklı kültürler hakkında bilgi sahibi ve farklı kültürlere karşı hoşgörülü , çağdaş yaşamayı benimsemiş, insan ilişkileri ve iletişimde başarılı , kendisi ile barışık ve mesleğini çok seven bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, Türk mutfağını dünyanın diğer mutfak kültürleri ile buluşturmak, ülkemizin aşçıları ile dünyanın önde gelen aşçıları arasında yakınlaşmayı ve karşılıklı bilgi alışverişini sağlamak amacıyla düzenlenen uluslararası bir gastronomi yarışmasıdır. Tüm Aşçılar Federasyonu´nun ( TAF) 2008 yılında WACS´ a üyeliğinin kabul edilmesinin ardından 11.si gerçekleştirilen festival uluslararası anlamda daha da önem kazanmıştır. Dünya Şefler Birliği´nin (WACS) belirlediği standartlar çerçevesinde yapılan yarışmalarda başarı gösteren Osmangazi Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerimiz kazandıkları madalyaların yanı sıra dünya genelinde geçerliliği olan sertifikaların sahipleri olmuşlardır.

Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce(zorunlu) Rusça(zorunlu) Almanca(seçmeli zorunlu) Arapça (seçmeli zorunlu) Fransızca(Seçmeli Zorunlu) Çince(seçmeli zorunlu)
Servis Bilgisi: Yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı 174,5061 Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 197,5689
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %45
Sportif Etkinlikler: Boks,güreş,masa tenisi,futbol,teakwondo,bisiklet,kros,yüzme,badminton v.b.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006,Teknofest
Proje Çalışmaları: Erasmus,e-Twinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Var .
Kontenjan Bilgileri: Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı 60 Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 120

Telefon - Okul İdare Tel 0224 221 38 25

WEB - https://muradiyemtal.meb.k12.tr

Adres - KOCANAİP MAH. DR.EKREM PAKSOY SK. NO 16 16050 OSMANGAZİ / BURSA

Otel Odası :36
Kütüphane Kitap Sayısı :1991

Yerleşim Yeri - Kocanaip mahallesi Dr.Ekrem Paksoy Sk. No:16 Osmangazi / BURSA

Adres - KOCANAİP MAH. DR.EKREM PAKSOY SK. NO 16 16050 OSMANGAZİ / BURSA

Ulaşım Timurtaşpaşa durağından E/2 - E/12 - 5/A - 1/A - B40A - B41B - B41C - B42A - B43 otobüsleri ile , Şehreküstü durağından 35/B ile , Sırameşeler istasyonundan B/38 ile , Heykel merkezden Muradiye arabaları ile yada kent meydanından Muradiye arabaları ile Terminalden 96 Numaralı Sarı Belediye Otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Osmangazi Merkez kent meydanına 2 km. Muradiye Külliyesi üstü Halk Eğitim Merkezi Yanı